Mitt Helsingfors - berätta på video

Helsingforskanalen kan du publicera en video om stämningarna i din stadsdel eller till exempel om ett evenemang som du ordnat. Skicka in din video för publicering på blanketten nedan.

Videon kan vara av formatet avi, mp4, mpeg, mov, flv, f4v eller wmv. Maximilängden är tre minuter och storleken högst 300 megabyte. Du kan ladda upp videon på blanketten nedan.

En förutsättning för att skicka en video för publicering är att du godkänner användarvillkoren nedan. Helsingfors stad förbehåller sig rätten att inte publicera videor eller att avlägsna videor som redan publicerats på Helsingforskanalen.

Upplysningar om tjänsten: jyrki.hirvensalo@hel.fi.

Avsändaruppgifter
Användarvillkor

Kaupunkilaisten videot

Verkkopalvelun käyttäjät voivat osana palvelua lähettää julkaistavaksi omia videoitaan kaupungista. Käyttäjä voi lähettää verkkopalvelussa julkaistavaksi itse kuvaamaansa videomateriaalia tai yhdessä muiden kanssa kuvattua materiaalia, jos hän on saanut muilta tähän luvan ja videon kuvaamiseen on ollut mahdollisesti tarvittava lupa, huomioiden, mitä alla todetaan suostumuksista ja tekijänoikeuksista sekä muista immateriaalioikeuksista.

Käyttäjän tulee videon julkaistavaksi lähettäessään ilmoittaa nimensä ja mahdollisesti nimen sijaan videon yhteydessä näytettävän nimimerkkinsä ja sähköpostiosoitteensa sekä niin halutessaan puhelinnumeronsa. Samalla käyttäjä ilmoittaa hyväksyvänsä nämä käyttöehdot. Helsinki-kanava ei käytä käyttäjien yhteystietoja muuhun tarkoitukseen kuin mahdolliseen julkistavaksi lähetettyä videota koskevaan yhteydenottoon, yhteystietoja ei käytetä muussa tarkoituksessa tai luovuteta kolmannelle osapuolelle. Käyttäjän nimi/nimimerkki ilmoitetaan kuitenkin videon yhteydessä.

Helsingin kaupunki ei vastaa käyttäjän verkkopalvelussa julkaistavaksi lähettämän videon tai muun materiaalin sisällöstä, eikä niihin mahdollisesti liittyvistä tekijänoikeuksista tai muista immateriaalioikeuksista. Videon lähettäjä vastaa jakamastaan materiaalista ja siitä, ettei video tai muu materiaali loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia tai muita oikeuksia tai ole sisällöltään muuten näiden käyttöehtojen, lain tai hyvän tavan vastaista.

Videon lähettäjä vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijänoikeudet ja vastaavat oikeudet lähettämiinsä videoihin ja muuhun materiaaliin, eikä hän ole aiemmin luovuttanut yksinoikeutta kolmannelle osapuolelle. Videon lähettäjän tulee myös varmistaa, että kaikki mahdollisesti videoilla esiintyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa videon julkaisemiseen ja ovat tietoisia sen julkaisemisesta ja julkaisemistavasta. Alaikäisten henkilöiden osalta käyttäjällä tulee olla myös alaikäisen henkilön huoltajan suostumus. Videon lähettäjän tulee myös varmistua siitä, että videoilla mahdollisesti esiintyvät henkilöt ymmärtävät, että video on niihin myönnetyn käyttöoikeuden perusteella vapaasti muunneltavissa ja edelleen jaettavissa.

Helsingin kaupungilla on oikeus oman harkintansa mukaan olla julkaisematta lähetettyä videota tai poistaa jo julkaistu video Helsinki-kanavalta.

Jos käyttäjä havaitsee, että Helsinki-kanavalla julkaistu video on sisällöltään näiden ehtojen vastainen, pyydetään asiasta ilmoittamaan viipymättä verkkopalvelun ylläpidolle (ks. yhteystiedot tai käyttöehtojen kohta ”Palaute”).

Video

Filen har redan överförts till tjänsten! Granska resten av uppgifterna och skicka blanketten på nytt.