UUTTA HELSINKIÄ -valokuva- ja videokilpailu

Helsingin kaupunki järjestää valokuva- ja videokilpailun Uutta Helsinkiä -sivuston hengessä. Kilpailuun toivotaan kuvia ja videoita aidoista tilanteista, asumisesta ja elämisestä Helsingin eri kaupunginosissa. Osallistuaksesi kilpailuun voit lähettää videon myös tällä sivulle. Tämä sivun kautta lähetetyt videot julkaistaan Helsinki-kanavalla.

KUINKA OSALLISTUA

Valokuva- ja videokilpailu on auki 1.6.2018–31.8.2018. 

Valokuvat: Postaa kuvasi Instagramissa ja lisää siihen hashtagit #uuttahelsinkiäkuvakisa sekä kuvassa olevan kaupunginosan nimi, esimerkiksi #kalasatama tai #haaga. Voit myös halutessasi kertoa tarkemmin mitä kuvassa on tai missä tilanteessa se on otettu.

Videot: Voit lähettää kilpailuun osallistuvan vidoen alla olevalla lomakkeella. Videot julkaistaan Helsinki-kanavalla. Videon formaatti voi olla avi, mp4, mpeg, mov, flv, f4v tai wmv. Anna videolle nimi Otsikko-kentässä, kirjoita Kuvaus-kenttään: kuvauspaikka, kuvauspäivämäärä, keitä videolla esiintyy ja mitä siinä tapahtuu.

 

KILPAILUN TULOKSET JA PALKINNOT

Kilpailun parhaimmiston valitsee tuomaristo, jonka jäsenet vahvistetaan kesän aikana. Voittajat julkaistaan Uutta Helsinkiä -sivuilla syksyllä 2018. Palkittuihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Instagram-palvelussa yksityisviestillä tai videoiden yhteydessä jätettyjen yhteystietojen perusteella ja pyydetään ottamaan yhteyttä kilpailun järjestäjään tiettyyn päivään mennessä.

Kilpailun palkinnot 

Valokuvat:

300 euron lahjakortti valitsemaasi liikkeeseen
200 euron lahjakortti valitsemaasi liikkeeseen
100 euron lahjakortti valitsemaasi liikkeeseen

Videot:

300 euron lahjakortti valitsemaasi liikkeeseen
200 euron lahjakortti valitsemaasi liikkeeseen

Helsingin kaupunginosayhdistykset Helka ry myöntää edellisten lisäksi oman raatinsa suosikkikuvan ja -videon tekijöille Helkan kunniakirjat sekä 200 euron stipendit.

 

Lähettäjän tiedot
Käyttöehdot

Uutta Helsinkiä -videokilpailun säännöt

Kilpailuaika on 1.6.2018–31.8.2018. Kuvaajalla on oltava lähettämäänsä videoon täydet oikeudet. Kuvattavilta ja kuvauspaikalta on tarvittaessa pyydettävä lupa.

Videon formaatti voi olla avi, mp4, mpeg, mov, flv, f4v tai wmv, videon kokorajoitus 2 minuuttia tai enintään 200 MT.

Ilmoita videon yhteydessä kuvauspaikka, kuvauspäivämäärä, keitä videolla esiintyy ja mitä siinä tapahtuu.

Osallistuessasi videokilpailuun hyväksyt Helsinki-kanavan yleiset käyttöehdot osoitteessa www.helsinkikanava.fi/www/kanava/fi/tietoa-sivustosta sekä alla olevat ehdot:

Uutta Helsinkiä –videokilpailun videot

Verkkopalvelun käyttäjät voivat lähettää julkaistavaksi omia videoitaan kilpailun aiheesta. Käyttäjä voi lähettää verkkopalvelussa julkaistavaksi itse kuvaamaansa videomateriaalia tai yhdessä muiden kanssa kuvattua materiaalia. Videon lähettäjä vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijänoikeudet ja vastaavat oikeudet lähettämiinsä videoihin ja muuhun materiaaliin, eikä hän ole aiemmin luovuttanut yksinoikeutta kolmannelle osapuolelle. Videon lähettäjän tulee myös varmistaa, että videoilla esiintyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa videon julkaisemiseen ja ovat tietoisia sen julkaisemisesta ja julkaisemistavasta. Alaikäisten henkilöiden osalta käyttäjällä tulee olla myös alaikäisen henkilön huoltajan suostumus.

Palvelun käyttäjä antaa lähettämiinsä videoihin Helsingin kaupungille jatkuvan käyttöoikeuden. Helsingin kaupungilla on oikeus oman harkintansa mukaan olla julkaisematta lähetettyä videota tai poistaa jo julkaistu video Helsinki-kanavalta.

Käyttäjän tulee videon julkaistavaksi lähettäessään ilmoittaa nimensä, mahdollisesti nimen sijaan videon yhteydessä näytettävän nimimerkkinsä ja sähköpostiosoitteensa sekä niin halutessaan puhelinnumeronsa. Samalla käyttäjä ilmoittaa hyväksyvänsä nämä käyttöehdot. Helsinki-kanava ei käytä käyttäjien yhteystietoja muuhun tarkoitukseen kuin mahdolliseen julkaistavaksi lähetettyä videota koskevaan yhteydenottoon ja muihin tähän kilpailuun liittyviin yhteydenottoihin, yhteystietoja ei käytetä muussa tarkoituksessa tai luovuteta kolmannelle osapuolelle. Käyttäjä nimi/nimimerkki ilmoitetaan kuitenkin videon yhteydessä.

Helsingin kaupunki ei vastaa käyttäjän verkkopalvelussa julkaistavaksi lähettämän videon tai muun materiaalin sisällöstä, eikä niihin mahdollisesti liittyvistä tekijänoikeuksista tai muista immateriaalioikeuksista. Videon lähettäjä vastaa jakamastaan materiaalista ja siitä, ettei video tai muu materiaali loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia tai muita oikeuksia tai ole sisällöltään muuten näiden käyttöehtojen, lain tai hyvän tavan vastaista.

Jos käyttäjä havaitsee, että Helsinki-kanavalla julkaistu video on sisällöltään näiden ehtojen vastainen, pyydetään asiasta ilmoittamaan viipymättä verkkopalvelun ylläpidolle (ks. yhteystiedot tai käyttöehtojen kohta ”Palaute”).

Video

Tiedosto on jo siirretty palveluun! Tarkista loput tiedot ja lähetä lomake uudelleen.